16. syyskuuta 2018

With Love - ensimmäiset häämessuni

Viime viikonloppuna olin ensimmäistä kertaa häämessuilla. Olin odottanut häätapahtumaa innoissani koko kesän ajan. Muutaman hääbloggaajan kanssa tuli puheeksi, jos lähdettäisiinkin jo päivää aiemmin Vanajanlinnaan, häämessutunnelmaan virittymistä etkoillen ja toisiimme tutustuen. Ja pian hotellihuoneet olikin varattuna. Kotona sain kuulla hieman ihmetystä, että lähden messuille ja hotelliin yöksi ihmisten kanssa, joita en ole koskaan tavannut. Uusi ajattelutapani, päätösten teko vastaamalla miksei ja hyppäämällä mukavuusalueen ulkopuolelle on tuonut tähän vuoteen enemmän huikeita kokemuksia kuin mitä olisin voinut kuvitella. Joten miksei, viime perjantaina hyppäsin auton kyytiin kohti Vanajanlinnaa. 

Hiljaista hetkeä ei ollut montakaan koko reissun aikana. Meillä oli tosi kivaa SarahinSanden ja Saran kanssa. Yövyimme Golfklubin puolella Ratsulan hotellihuoneissa ja illan aluksi kävimme syömässä golfklubin ravintolassa. Hämmästykseksemme tarjoushuoneet olivat hyvin erilaiset toisiinsa nähden, joten kokoonnuimme meidän suurempaan huoneeseen jatkamaan iltaa.  Lauantaiaamuna Vanajanlinnassa oli kova tohina ja hyörinä, kun viimeisiä With Love -häätapahtuman yksityiskohtia aseteltiin paikoilleen. Piipahdimme Sarahin kanssa hotellin aamupalalla päärakennuksen puolella. Hääbloggaajille oli järjestettyä ohjelmaa, joka alkoi linnan historian esittelyllä. Vanajanlinnassa on mahdollista viettää hääjuhlaa. Erilaisia vihkimislokaatioita on pihapiirissä useita ja tietysti linnan sisällä oleviin saleihin saa järjestettyä vihkimisen hääjuhlan lisäksi. Vanajanlinna sijaitsee Katumajärven rannalla ja se jos mikä nostatti hymynkareen huulille.   

Tämän jälkeen siirryimme lounaalle. Ruokailutilan somistukset olivat loihtineet Suomen hääsuunnittelijat ry:n jäsenet. Kukka-asetelmat vaihtelivat pöydittäin ja jokainen pöytä oli kaunis kokonaisuus. Lilat hortensiat vetivät puoleensa magneetin lailla, joten istumapaikan valinta oli itsestäänselvä. Lounaan alussa meille esiteltiin Heidi Tuiskun malliston hääpukuja ja tämän vuoden Miss Suomi -kilpailijat pyörähtivät tilassa upeissa hääpukuluomuksissa. Sen jälkeen keittiömestari Mika Jokela esitteli menun, jota pääsimme maistamaan. 


Pitsiä, nappirivi ja sydänsilmäemoji.
Vanajanlinnan takaa Juhlapaviljongista löysimme häätapahtuman näytteilleasettajat. Saimme kuulla esittelyitä, kierrellä tilassa ennen varsinaista messujen avautumista ja jututtaa alan ammattilaisia omilla esittelypisteillään. Jälkkärinä saimma Say It With a Cake -tilausleipomon kakkupalat, jotka olivat todella hyviä molemmat. Kyselin enemmänkin kakut loihtineelta Mona Tähtiseltä vinkkejä tulevaa hääkakkua varten. Hänen tekemänsä kakut ovat aina gluteenittomia ja muutkin allergiat huomioidaan. Näyttävät ja korkeat kakut ovat vahvasti edustettuina inspiraatiokansiossani ja olisi enemmän kuin hienoa, että koko hääväelle voisi tarjota samasta luomuksesta.  

Ei siis tule yllätyksenä, että olin innoissani juuri tästä pöydästä.

Viime postauksessa kerroinkin jo tämän hetken kukkahaaveista, joten olin erittäin innoissani, kun kukka-asetelmia ja kimppuja oli myös Juhlapaviljongissa esillä. Floramoren ja Kaisan Kukan tekemissä asetelmissä oli ihanasti käytetty värejä ja esillä oli myös perinteisempiä, hempeämpiä asetelmia. Kuvissa näkyvät olivat lemppareitani. Edelleen kaikki lila, purppura ja vaaleanpunainen kolahtaa ja samaa sävymaailmaa meillä on kotonakin. Oli myös hyvä nähdä livenä pionia muistuttava puutarharuusu, koska juuri tätä olen miettinyt hääkimppuun. Floristi kertoi ilokseni, että loppukesällä kukkavalikoima on todella laaja, koska kesän kukkia on vielä saatavilla ja syksyn kukat tulevat liikkeisiin.


50 hengen shampanjatorni oli mieletön Juhlahumuan tilassa.
Tapahtumasta saimme mukaamme häälehtiä, nekin itselleni ensimmäisiä, tuotekassin ja Blue Lagoon Beautylta C-vitamiiniseeruminäytteen. Tuotekassissa oli Urjalan makeistukun karkkeja, Party Decon paikkakorttipidiketimantteja ja Siro alusasujen erikoisliikkeeltä sukkanauhan ja alusvaatetilauksesta alennusta. 
With Love -häätapahtuman muut näytteilleasettajat ja tietoa tapahtumasta löydät täältä. Mielestäni häätapahtuma oli sopivan pieni ensimmäisiksi messuiksi, mutta todella nopeasti läpi kierretty. Minulta meni linnakierros ihan ohi, mutta onneksi muiden bloggaajien kuvien kautta pääsi kurkistamaan linnan saloihin. Onneksi menimme porukalla jo edellisenä iltana paikalle, koska pelkästään tapahtuman takia matkustaminen olisi harmittanut. Blogimiitissä oli tiukka aikataulu ja muihin hääbloggareihin tutustui vain sen verran, mitä lounaalla kerkesi syönnin lomassa jutella. Onneksi blogimiitteja on tulossa toisiakin. Häiden suunnittelu on vielä niin alussa, että messuillakin tulee varmasti käytyä.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!