22. huhtikuuta 2019

Hääblogipäivä Helsingissä


Huhtikuinen lauantai oli aivan ihana päivä. Fiilis oli ihan kuin polttareissa konsanaan ja toivottavasti sinäkin saat luettuasi ideoita esimerkiksi juuri polttarien järjestämiseen. Löydät myös tekstin lomasta muutamia alennuskoodeja, joita voit halutessasi hyödyntää. Blogipäivän mahtavan menon ja ilon ikuisti kameralla Valo Filmsin Asta, joka on ottanut kaikki tämän julkaisun kuvat. 

Kuva Valo Films, muokkaus minä.
Päivämme alkoi Vertical Clubin tankotanssisalissa. Häähumussa-blogin Jasmiina piti meille tutustumistunnin, jossa pyörähtelimme, teimme perusliikkeitä ja tutustuimme erilaisiin pitoihin. Aluksi tietysti lämmiteltiin ja venyteltiin paikat auki. En ole aiemmin tankotanssitunnilla ollut, joten alussa jännitti aika paljonkin jo pelkästään tangon ympäri pyörähtäminen. Piti vain luottaa omaan kehoon. Kaikilla tuntui olevan hauskaa ja tsempattiin toisiamme uusia liikkeitä kokeillessa. 

Kuva Valo Films, muokkaus minä.
Kuva Valo Films, muokkaus minä.
Tankotanssitunnin jälkeen siirryimme Clarion Hotel Helsinkiin Jätkäsaareen. Alueen rakennustyömaat ja satama tuovat oman härdellinsä, mutta hotellin sisällä tunnelma on ihanan rauhallinen, ihan oma maailmansa. Päivä jatkui lounaan merkeissä hotellissa olevassa, ruotsalaisen hiuppukokki Marcus Samuelssonin Kitchen & Table -ravintolassa. Menu yhdistelee Manhattanin makuja suomalaisiin raaka-aineisiin ja perinteisiin. Söimme yhdessä salin perällä olevassa kabinetissa ja vaihdoimme kuulumisia. Porukkamme olikin aikalailla tuttu toisilleen aiemmista tapaamisista, mutta saimme mukaan myös yhden uuden tuttavuuden.


Kuva Valo Films, muokkaus minä.


Clarion Helsingin kaksitornisessa hotellissa on 425 hotellihuonetta ja erilaisia kokous- ja tapahtumatiloja, joita pääsimme hotellin esittelykierroksella näkemään. Juhlien ja häiden järjestäminen onnistuu hyvinkin hotellissa erikokoisten tilojen ansiosta. Hotellihuoneet olivat oikein viihtyisän oloisia ja maisemat ikkunoista näkemisen arvoisia. Huoneita on erikokoisia ja huonekorkeus luo lisää avaran tilan tuntua. Tornin huipulla 16. kerroksessa on hotellivieraiden käytössä kuntosali, sauna ja kattouima-allas, josta voi ihastella maisemia korkealta ja kauas. Toisen tornin huipulla Sky Roomissa voi nauttia ruoan ja juoman ohella jälleen häikäisevistä maisemista kaupungin kattojen yllä. 


Clarion Helsingin Romance-paketti on suunniteltu elämykseksi pariskunnille ja hääyötään suunnitteleville. 
Koodilla ROMANCE10 saat -10% alennuksen Romance-paketista 
ja varauksen voi tehdä Clarion Helsingin lisäksi myös sisarhotelli Clarion Helsinki Airportiin
Koodi on voimassa 31.7.2019 asti ja koodi on mainittava varausta tehdessä.

Tässä hotellin isoimmassa salissa voi järjestää juhlat jopa 500 hengelle.

Meille oli varattu päiväksi hotellin Master Sviitti. En ole koskaan sviitissäkään ollut, joten ihmeteltävää ja ihasteltavaa riitti. Päivä jatkui järjestetyllä ohjelmalla. Meille kerrottiin Nanima Wellness Span erilaisista hieronnoista ja hemmotteluhoidoista. Saimme myös kokeilla heidän oman Namina Collection -tuotesarjan tuotteita. Molemmat tuotesarjan tuoksut, Choco Velvet ja Cocos de Luxe, olivat makuuni sopivan mietoja. 

Sinunkin on mahdollista päästä tutustumaan Naminan ihaniin hoitoihin. 
Saat -20 % alennnuksen valitsemastasi Naminan hoidosta 
mainitsemalla blogini nimen Satumaista varauksen yhteydessä. 
Tarjous on voimassa 30.6.2019 asti.


Script Creative järjesti meille modernin kalligrafian tunnin mittaisen workshopin. Ohjelmantäyteisen päivän aikana oli hyvä rauhoittua ja keskittyä hetkeksi tarkkuutta ja kärsivällisyyttä vaativaan tekemiseen Viime häämessuilla osallistuin Script Creativen puolen tunnin mittaiseen workshoppiin ja oli todella kiva päästä kokeilemaan uudestaan. Musteella kirjoittaminen ei ole niin yksinkertaista kuin luulisi ja tarvitsen kyllä vieläkin lisää treeniä. Harjoittelemalla tätä taitoa kirjoitusta olisi kiva hyödyntää korteissa ja kirjeissä ja varsinkin kaikissa häihin liittyvissä yksityiskohdissa ja teksteissä. Häihin on aikaa, joten sen puolesta kerkeäisin harjoitella vielä hyvinkin.
Meille oli katettu Romance-pakettiin kuuluvia macaronsseja, marjoja, vaahtokarkkeja ja shampanjaa sviittiin odottamaan. Maxikarkki oli myös muistanut meitä karkein. Karkkibuffetin suosio tuntuu vain jatkuvan, ja Maxikarkki halusi tarjota lukijoille alennuskoodin tarjottavien tilaamiseen. 


Alennuskoodilla MAXIHUHTI saat ensimmäisen yli 30e tilauksen ilman toimituskuluja. 
Koodi on voimassa 30.4.2019 asti eikä sitä voi yhdistää muihin alennuskoodeihin. 
Ole siis nopea, jos karkit vielä uupuvat tämän kevään ja kesän juhlista.

Häät-media oli ollut Lontoon Bridal Fashion Weekillä ja saimme nähdä kootun esityksen vuoden 2020 hääpukumuodista ja tulevista trendeistä. Hääpuvut herättivät keskustelua ja loppupäivä menikin kuohuvan ja herkkujen parissa kaikesta häihin liittyvästä höpötellen. Mielestäni on hienoa, että näitä häihin liittyviä tapaamisia järjestetään, koska on kiva vaihtaa ideoita ja innostusta kasvotusten heidän kanssaan, jotka ovat aivan yhtä innoissaan kaikesta häihin liittyvästä. Saimme vielä kotiinviemisiksi lahjakassin, jonka sisällöllä meitä olivat muistaneet Pop Up KemutMionettoIhana KukkanenNamina Wellness Spa ja Clarion Helsinki. Kiitos Mon Rêve d'Amour -blogin Sarahille päivän järjestämisestä ja kiitos kaikille yhteistyökumppaneille päivän mahdollistamisesta.


Kiitos Sarahille ja yhteistyökumppaneille hääblogipäivän järjestämisestä!
Nämä kaikki ihanat hääblogit olivat mukana päivässä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!