11. lokakuuta 2019

Love me do Autumn Fair 2019 - inspiraatiota yksityiskohdista

Kaupallinen yhteistyö:
Love me do -häätapahtuma ja Häät Media.
Häämessuille pääsy ja hääblogimiittiin osallistuminen saatu.


Viime viikonloppuna olin Love me do Autumn Fair 2019 -häämessuilla. Häämessukauden alkamista olen odottanut innolla. Häämessut katkaisevat hyvin syksyistä perusarjen puurtamista. Inspiraation määrä kasvaa huimasti ja jotenkin häämessujen jälkeen saa lisäboostia selvittää ja hoitaa asioita hääpäivää varten.


Kaapelitehtaalla oli monenlaisia messupisteitä. 
Kävin jälleen testailemassa sormuksia. Vihdoin alkaa tuntua siltä, että mieluinen vihkisormusmalli alkaa löytyä. Ainakin palaan kerta toisensa jälkeen eri koruseppien malleja kokeillessa tähän tiettyyn, johon vertailen kaikkia muita sormuksia. Varsinkin isommilla häämessuilla on paljon eri koruliikkeitä edustettuna, mikä helpottaa useiden sormusten kokeilua lyhyen ajan sisällä.

Häämessuilla oli myös nähtävissä Vuoden kaunein sormus 2019 -kilpailun sormukset. Tämän vuoden sormuksissa on selvästi käytetty mielikuvitusta ja luovuutta. Itse tykästyin sormusehdokkaista alla olevaan Laura Darthin suunnittelemaan sormukseen, joka on perinteinen yksikivinen sormus kuitenkin pienellä twistillä. Vuoden kaunein sormus -kilpailun sormukset näet haat.fi -sivuilla ja äänestyskin onnistuu samalla.    


Vuoden kaunein sormus 2019 ehdokas - Laura Darthin suunnittelema Pretty in pink -sormus. 
Tämänkertaisilla Love me do -häämessuilla tuntui olevan todella paljon hääpukuliikkeiden messupisteitä. Pukusuunnittelijoiden kanssa pääsi keskustelemaan ja hääpukuja oli mahdollista sovittaa. Itse kuitenkin edelleen ohitin nämä pisteet. Haluan, että häämekkoja kokeillessa kaasoni ovat mukanani. Ja hetki on varmasti rauhallisempi varattuna aikana kuin messuvilinässä. Kuitenkin häämessuilta voi saada hyviä alennuksia tai vaikka sopia noutavansa pukunsa häämessujen aikaan.  

Häämessuilla oli mahdollista nähdä hääpukuja ja miesten hääpukeutumista myös muotinäytöslavalla. Mielestäni on hienoa nähdä hääpuku päällä, miten sen kanssa onnistuu liikkuminen ja miltä puku näyttää liikkuessa. Siis ennen kuin pääsee itse mekkoja kokeilemaan. Hääpuvuista teen vielä oman postauksensa myöhemmin.


Tässä haluamaani helman runsautta ja laahuksen liikettä. Hääpuku - Justin Alexander. 
Hääpukujen lisäksi olen miettinyt jo, mitä löytyy helman alta. Kakkoshääkengistä kerroinkin jo aiemmin täällä. Love me do -häämessuilla kävimme hääblogimiittiporukalla tutustumassa Zanna Fashionin kenkiin. Ja mitä kenkiä ne olivatkaan. Iskin silmäni yhteen avokaspariin ja nyt täytyy pohtia, olenko valmis satsaamaan. Kengät nostaisivat hääkengät ihan nextille levelille.


Nimittäin nämä ihanuudet - Ban Joe Pink Rainbow. Rusetin väri pistää vielä himmaamaan tilausta.
Zanna Fashion kenkävalikoimaa; malleja, väreja ja yksityiskohtia riittää.
Kiinnitin häämessuilla huomiota myös miesten pukeutumiseen, mutta tällä kertaa kameraan ei kertynyt näytettävää. Jotenkin puvut eivät kolahtaneet. Kuitenkin Naskalin nahkaiset rusetit kolahtivat jälleen. Teme ei ole juhlissa vielä rusettia käyttänyt, mutta hääpäivänä voisi olla. Ainakaan ehdotus ei saanut täystyrmäystä. Nahkainen rusetti on näyttävä yksityiskohta pukeutumisessa ja värejä on mistä valita. Vaikka näitä rusetteja on näkynyt jo useammissa häissä, vetävät ne silti puoleensa. 


Naskali Leatherin valikoimaa.
Rusetti sopisi sulhasen lisäksi hyvin bestmaneillekin. 
Love me do -häämessujen aikaan oli mahdollista äänestää juhlakattauskilpailussa ja jaetun voiton veivät Ecodecor ja tapahtuma- ja juhlapalvelu Kutsun. Kaikissa kattauksissa oli syksyistä vaikutelmaa ajankohtaan sopien. Nappailin jälleen yksityiskohtia omaa hääkattausta ajatellen. 


Kattaus Ecodecor.
Ecodecorin kattausta äänestin itsekin, koska se oli kokonaisuutena mieluinen. Köynnöksiä tulee jossain määrin koristelussa käytettyä. Isoja kynttilöitä ihastelen edelleen, mutta juhlapaikassamme saa polttaa vain tuikkuja. Korkeat ledikynttilät olisivat tietysti salittu ja turvallinen vaihtoehto. Kattauksessa on käytetty puuta, jota meidänkin häissämme tulee näkymään. Puiset nimikyltit ovat ihana yksityiskohta ja vieraat voisivat halutessaan ottaa oman kyltin mukaansa.


Kattaus: tapahtuma- ja juhlapalvelu Kutsun.
Kattaus: KP Catering.
Näissä Kutsun ja KP Cateringin tekemissä kattauksissa korkeat pöytäkoristeet kiinnittivät huomion. Yläpuolella olevaan tankoon saisi roikkumaan koristeita tai lyhtyjä, mutta olisivatko ne juuri kasvojen korkeudella. Korkean koristekokonaisuuden tukevuus myös mietityttää. Näyttävää näin yksittäisenä, mutta entä kymmenen kertaa juhlasalissa.   

Kattaus: KP Catering.
Kattaus: Juhlatarvike.
Kattaus: Juhlatarvike.
Kukitamme.fi tekemässä kattauksessa on myös puiset vieraiden nimikyltit aavistuksen tummempana. Ja jälleen korkeat kynttilät. Kattaukseen on yhdistetty ruokailu- ja kahviastiat samaan aikaan ja mielestäni pöytä on liian täynnä. Tähän täytyykin kiinnittää huomiota, jotta pöytään jää myös tyhjää laskutilaa.  

Juhlatarvikkeen tekemässä kattauksessa ihastuin kristallilaseihin, jotka tuovat kattaukseen ripauksen enemmän näyttävyyttä. Pienet kukka-asetelmat pitkin pöytää ovat myös oikein kivat ja samaa olen suunnitellut meillekin. Mikään ei ole niin turhauttavaa kuin yrittää jutella edessä istuvan kanssa liian korkeiden pöytäkoristeiden yli. Pienissä asetelmissa ei olisi sitä vaaraa.


Kattaus: Kirkkonummen kukka.
Kattaus: Kirkkonummen kukka.
Kattaus: Mustion Linna.
Kattauksissa kiinnittyi huomio, kuinka monella eri tavalla servetin voi taitella ja miten se vaikuttaa kokonaisuuteen. Haussa onkin hieman vahvempaa servettipaperia tai kankaiset servetit. Kankaiset ovat mielestäni juhlavammat ja tarpeeksi isot suojaamaan mekon helman syödessä. 

Kirkkonummen kukan kattauksessa tykästyin korkeaan kukka-asetelmaan pöydän keskellä, vaikka korkeita asetelmia olenkin vierastanut. Tässä ja Mustion Linnan tekemässä kattauksessa tulee hyvin ilmi, että vähemmän on enemmän. Paikkakorttina oleva naatti on hauska ja maanläheinen yksityiskohta. 


Karhujään jäätä, juomat ja menoks.
Karhujään jäätä myös hääblogimiitin juomien viilennyksessä.
Karhujään pisteellä oli laitettu jäitä kottikärryyn ja siihen juomat kylmenemään. Ihan mieletön idea ja näyttävä yksityiskohta. Sinkkivateja olen nähnyt käytettävän eri kokoisina mielin määrin, mutta eipä ole tullut mieleen tehdä näin. Kottikärryt löytyvät melkeinpä jokaisesta kodista, joten toteutuskin on helppoa. Karhujään jääpalat ovat isompia kuin kaupoissa ja isot jääpalat eivät myöskään sula niin nopeasti. Isompiin kuutioihin voi myös kustomoida esim. nimikirjaimet tai häälogon. 


Pitopalvelu Mistelin ja juhlapalvelut Ilovepartyn yhteismessupisteellä upea kuvaustausta.
Pitopalvelu Mistelin ja juhlapalvelut Ilovepartyn yhteismessupisteellä oli aivan ihana hääkuvaustausta. Toteutukseen voi käyttää esim. hallaharsoa tai läpikuultavaa verhoa. Lopuksi kiinnittää kehikkoon muutamia kukkia ja valmista. Pyöreä muoto olisi upea tausta juuri ryhmäkuvia ottaessa. Teme pääsee nikkaroimaan. Suorikulmainen kehikkö käy myös ja se voikin olla helpompi itse toteuttaa, jos tuollaista ympyräkehikkoa ei löydy valmiina. Valokuvaustausta toimisi hyvin kesäisenä päivänä ulkonakin ja tarvittaessa taustan voi nostaa sisälle.  


LYYLI Bridal & Wedding messupisteellä upea kukkaseinä.
Korkeampaa ja näyttävämpää kuvaustaustaa oli esillä LYYLI Bridal & Weddingin messupisteellä. Jos juhlapaikassa vaan on tilaa, tämä olisi ehdoton. Mon Rêve d'Amour -blogin Sarah osaa kertoa kuvaustaustasta lisää kiinnostuneille. Hyvin yksinkertainen toteutus, mutta niin kaunis ja näyttävä. 

Love me do -häämessuilla oli siis paljon nähtävää, kuten postauken pituudestakin voi huomata. Ja silti tämä oli vain pintaraapaisu. Yksityiskohdat ovat niitä, mihin itse kiinnitän huomiota. On kiva, että esim. kattauksessa, koristeissa ja paperituotteissa on jokin yhdistävä tekijä. Kokonaisuus on tietysti tärkeintä. Olitko Love me do -häämessuilla? Saitko sen, mitä lähdit hakemaankin? 

2 kommenttia:

  1. Mä tykkäsin myös tosta Ecodecorin kattauksesta eniten! Tuosta musta-kultaisesta kattauksesta tuli mieleen uuden vuoden pippalot :D

    Meille tulee jäät juurikin Karhujäältä meidän häihin. Tänä kesänä haettiin jäät heiltä kesäbileisiin, oltiin tosi tyytyväisiä!

    VastaaPoista
  2. Hieno kuulla kokemuksia, koska noita jäitä olen miettinyt. Kesäjuhlissakin kestävät siis hyvin. ☺️

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!