7. helmikuuta 2020

Tampereen Häämessut - pitopalveluja ja paljon muuta

Kaupallinen yhteistyö:


Tulevana viikonloppuna 8.-9.2.2020 järjestetään Tampereen Urheilu- ja Messukeskuksen Tähtiareenalla häämessut jo 26. kerran. Tämän vuoden teemana on perinteikkyys, ekologisuus ja kierrätys sekä ajankohtaiset trendit. Häämessuilla on paljon häihin ja muihin juhliinkin liittyviä tuotteita ja palveluita. Ja ennen kaikkea on mahdollista päästä juttelemaan ja tutustumaan moniin palveluntarjoajiin saman katon alla. Näytteilleasettajista on koottuna kattava lista täällä. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan etukäteen ja suunnittelemaan, ketä kaikkia häämessuilla haluaa ehdottomasti tavata. Häämessuilla on oiva tilaisuus etsiä juuri teidän häihin sopivat tekijät ja palvelut. Ja häämessuilla saa inspiraatiota hääsuunnittelun eri vaiheisiin.

Näin vuoden alkupuolella on hyvä aika etsiä cateringiä ensi vuoden hääjuhlaan. Tietysti nopealla aikataululla häitä järjestäessä palveluita on varmasti mahdollista varata vielä tällekin vuodelle. Mutta ne hääparit, jotka haluavat saada juuri tietyt valitsemansa palvelut, ovat liikkeellä ajoissa ja juurikin vuotta tai aiemminkin tekemässä varauksia. Tampereen Häämessujen näytteilleasettajissa on 18 eri juhlatilaa ja pitopalvelua Tampereelta ja lähialueilta. Oma hääjärjestelymme on myös siinä vaiheessa, että etsimme sopivaa pitopalvelua, joten nämä näytteilleasettajat kiinnostavat erityisen paljon.

Kuva: Tampereen Häämessut

JUHLATILAT JA PITOPALVELUT TAMPEREELLA

Ravintola Tampereen Tampellassa, joka vuokraa kabinettiaan juhlakäyttöön.


Juhlatalo ja ravintola Tampereen Maisansalossa, Näsijärven rannalla.


Juhlien suunnittelua, juhla- ja kokoustiloja, ravintoloita ja kahviloita. Tampereen lisäksi myös Oulussa, Vaasassa, Lahdessa, Turussa, Seinäjoella, Riihimäellä, Porissa ja Raumalla. 


Juhlatalo Tampereen Teiskossa.


Ravintola- ja juhlapalvelut Tampereella Tallipihan takana.


Pitopalvelu Tampereen Pispalassa. Toimii myös Helsingissä, Turussa, Porissa, Jyväskylässä ja Lahdessa.


Pitopalvelu Tampereella


Juhlapalvelut ja juhlatila Tampereen Tammelassa. 


Juhlatila Tampereen Keskustorilla


Cocktail catering Tampereelta. Oma baaritiski ja baarimikot juhlaan kuin juhlaan. 

Kuva: Tampereen Häämessut
Kuva: Tampereen Häämessut

JUHLATILAT JA PITOPALVELUT TAMPEREEN LÄHEISYYDESSÄ

Juhlatalo ja majoitus Pälkäneellä. 


Leipomo Sastamalassa


Pitopalvelu Ikaalisissa


Juhlatila ja pitopalvelu Korpilahdella


Hotelli- ja ravintolapalvelut sekä juhlatila Lempäälässä


Juhlapalvelut, juhlatila, hotellipalvelut ja pitopalvelu Sastamalassa


Juhlatila ja pitopalvelu Ylöjärvellä


Juhlatila ja tilausravintola Nokialla. Myös pienimuotoinen majoittuminen mahdollista.

Kuva: Tampereen Häämessut
Kuva: Tampereen Häämessut
Tampereen häämessuilla on esillä paljon morsius- ja juhlapukuja, koruja ja erityisesti sormuksia, kauneusalan tuotteita ja -palveluita, häämusiikkia ja ohjelmapalveluita, matkanjärjestäjiä, valokuvaajia, askartelutarvikkeita ja -ideoita, kukkia ja paljon muuta.  

Häämessuohjelmasta huomaa erityisesti nämä:

Mistä on hyvät häät tehty? Sujuvuudesta, erityistarpeiden huomioimisesta. Puhujana Heini Niklas-Salminen, Tilaisuus Villa Sofia. Lauantaina klo 10:30 ja sunnuntaina klo 12:30.

Mitkä on ees täydelliset häät? Puhujina Häät-blogiyhteisön bloggaajat Bridelisa - Elisa, Häähumussa - Jasmiina ja Jasmine Maria - The Wedding Blog - Jasmine sekä Häät-lehdestä & Häät.fi:stä Sari Yli-Salomäki. Lauantaina klo 11:15.

Tutustu häämessuohjelmaankin etukäteen täällä. Häämessuilla on luvassa useampia kilpailuja, muotinäytöksiä, ruokien ja juomien maistatuksia sekä workshoppeja. Paljon kaikkea ihanaa häähumua.

Oletko menossa Tampereen Häämessuille? 
Haetko inspiraatiota vai teetkö täsmäiskuja tiettyjen palveluiden pisteille?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!