17. tammikuuta 2020

Love me do Winter Fair 2020, mitä missä milloin

Häämessuviikonloput seuraavat toisiaan. Tulevana viikonloppuna on Love me do Winter Fair -häämessut Helsingin Kaapelitehtaalla. Täältä löytää minutkin pyörimästä messuvilinän seasta. Jotta häämessuista saa varmasti eniten irti, kannattaa tutustua etukäteen messuohjelmaan täällä ja tehdä pienimuotoista toimintasuunnitelmaa. Varmasti katselemalla ja kiertelemälläkin saa häämessuista paljon irti, mutta jos haluat tehdä täsmäiskuja omia häitä varten, kannattaa olla hyvin valmistautunut. Alempana vielä häämessutärppejä: Love me do Winter Fair 2020, mitä missä milloin.

Häämessuhulinaa vuosi sitten, sama aika ja paikka.
Workshop-areenalla tapahtuu lauantaina 18.1.

* klo 12 Hääpuvun teetttämien ja materiaalien valinta - Vuoden Hääpukusuunnitelija 2019 Terhi Löfman Ateljee Aaria ja Charlotta Vilamo Villisilkki

* klo 13 Näin saat isomman budjetin lyhyemmässä ajassa: Talousvalmentaja Henna Vihreävuori, Bisnesnainen-tiimi

* klo 14 Home in Gardenin järjestämä heittokimppu -workshop.
Samaan aikaan catwalkilla Tiina Rauhalan pitämä hääpukuneuvonnan luento: vinkkejä hääpuvun etsintään ja ostoon.

* klo 15 Hääkampauksen suunnittelu: Kampaajamestari Maria Haanpää


Haakimppuinspiraatiota viime vuoden Love me do -häämessuilta.
Workshop-areenalla tapahtuu myös sunnuntaina 19.1.

* klo 11 Huipputreffit alttarilla - miten kirkkohäistä syntyy juuri vihkiparin näköinen juhla: 
Helsingin Seurakuntayhtymä

* klo 12 Miesten juhlapukuneuvontaa: Petri Palovaara, Gasell GP

*klo 13 Vintagen yhdistäminen moderniin juhlalookiin: Muodin asiantuntija Mirva Saukkola 

klo 14 Home in Gardenin järjestämä heittokimppu -workshop.Musiikin taikaa Podiumilla

Workshoppien välissä Podiumin läheisyydessä kannattaa olla kuuntelemassa hääbändien ja viihdealan ammattilaisten esiintymistä. Häämessujen ajan Podiumilla nähdään Bilebändi Korkkiruuvi, Duo Innato, Kruuvaus ja DJ Hykid. Loistava tilaisuus kuulla ja nähdä erikokoisten kokoonpanojen tyyliä. Katso tarkemmat esiintymisajat täältä.


Kukkia ja kattauksia moneen makuun

Kukat ovat lähellä sydäntä ja tammikuisilla Love me do -häämessuilla kukkia on nähtävänä erityisen paljon. Suomen Kukkakauppiasliitto ry / Helsingin piiri ry järjestää kerran vuodessa Kaunein Morsiuskimppu -kilpailun ja jälleen erilaisia floristien sitomia kimppuja on näyttelyssä esillä koko messujen ajan. Käy ihastelemassa ja keräämässä ideoita omaa hääkimppua varten. Äänestä myös suosikkikimppuasia häämessuilla ja osallistu Interfloran lahjakortin arvontaan.

Love me do -häämessuilla on esillä myös ammattilaisten loihtimia juhlakattauksia. Useammasta erilaisesta kattausvaihtoehdosta saa näppärästi poimittua niitä omia lemppariyksityiskohtia ja näkee samalla, mikä olisi se oma tyyli hääpäivänä. Juhlakattauksetkin ovat esillä koko häämessujen ajan. Äänestämällä suosikkikattaustasi häämessuilla osallistut arvontaan.

Lokakuun Love me do -häämessuilta Ecodecorin kattaus inspiraationa meidänkin päivään.
LYYLI Lounge

Nelli Ruhanen loihtii pikakampauksia Loungessa lauantaina klo 10-12 & klo 14-16 sekä sunnuntaina klo 10-11. Mimii Creativen uudet, herkät morsiusasusteet ovat nähtävissä ja kokeiltavissa. Myös Heilibridalin hiuskoristeita ja pantoja on mahdollista sovittaa Loungessa. Love me do:n kuvausseinäkin löytyy täältä, joten fiilistele tulevaa häälookkia ja nappaa kuva muistoksi hääkampausta varten.


Hääpukujen säihkettä

Häämessut eivät olisi häämessut ilman hääpukuja. Love me do -häämessuilla hääpukuja on nähtävissä useammassa häämuotinäytöksessä molempia päivinä. Hääpukeutumisen näytteilleasettajiakin on reilu kolmekymmentä erilaista ympäri häämessualuetta. Kiertelyn lomassa kannattaakin välillä istahtaa ja nauttia häämuotinäytöksien tunnelmasta ja säihkeestä. Bridelisa-blogin Elisa on koonnut blogiinsa 7 näppärää vinkkiä hääpuvun metsästykseen.  Käy lukemassa postaus täältä


Juhlan aika

Lauantaina klo 11:30 palkitaan vuonna 2019 parhaiten asiakkaitaan palvelleet hääyritykset, joita on peräti 16:ssa eri kategoriassa. Samalla pääsee kuulemaan, kuka on Vuoden Hääyritys 2019 yleisöäänestyksen voittaja.

Sunnuntaina klo 15:30 jännitys tiivistyy, kun Vuoden 2020 parhaat hääblogit palkitaan. Finaalissa on upeita hääblogeja jo vietetyistä häistä ja tänä vuonna häitään viettävistä. Kannattaa laittaa hääblogit ja -instatilit seurantaan.

Onko Love me do Winter Fair 2020 merkattuna kalenteriisi? 
Mitä odotat viikonlopun häämessuilta eniten?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!