11. elokuuta 2020

Hääkengät check!

Pitkän etsinnän ja mallailun jälkeen hääkengät ovat vihdoin löytyneet. Jo vuosi sitten etsin sopivia hääkenkiä ja kokeilin erilaisia avokkaita tuloksetta. Muutamia kriteerejä hääkengille oli, kuten pyöreä kärki, maltillinen korko ja avokkaiden värinä valkoinen, nude tai hempeä vaaleanpunainen. Ihan täysin pyöreäkärkisiä avokkaita en löytänyt, mutta kyllä sen vaan jalassaan tuntee, kun oikeat osuu kohdalle.


Avokkaat ovat Tamariksen ja löysin ne Zalandolta. Minulla on aiempiakin Tamariksen juhlakenkiä ja ne ovat kestäneet vuosia käytössä. Nämä avokkaat istuivat hyvin jalkaan. Korkoa on noin 5cm eli juuri sopivasti ja se on tukevan oloinen. Kengillä on ollut hyvä kävellä, joten toivottavasti jaksan ne jalassa useamman tunnin. Vielä täytyy kokeilla, miten tanssi sujuu. Kerkesin ostaa kengät ennen hääpukusovituksia, joten saan ne mukaan heti alusta lähtien. 

Sovitusjännityksestä sanominen ääneen selvästi auttoi. Olen nyt katsellut erilaisia hääpukuja ja miettinyt, millaisia pukuja haluaisin sovittaa. Jopa niin paljon, että olen tehnyt listaa hääpukuliikkeistä, joissa haluaisin käydä. Olin varannut parikin sovitusaikaa, mutta täytyy yrittää uudestaan myöhemmin, kun olen varmasti täysin parantunut. Järki tähän sitkeään flunssaan meinaa mennä, mutta nyt ei auta kuin pysytellä visusti kotona.  


Minulla on hääpäivää varten kahdet kengät. Kakkoshääkengät löysinkin sattumalta jo vuosi sitten ja kirjoitin niistä täällä. Häävieraanakin olen aina varautunut kaksin kengin, koska varsinkin loppuillasta tekee todella mieli luopua koroista. Molemmat kengät ovat valkoiset, mutta en ole vielä päättänyt, haluaisinko kenkiin jotain lisää. Nyt ne ovat ajattomat ja tulevat käyttöön häiden jälkeenkin. Vielä en ole uskaltanut edes balleriinoilla kävellä ulkona, vaan varjelen kenkiä hääpäivään. 

Joko olet löytänyt unelmien hääkenkäsi? Varaudutko päivään myös toisilla kengillä?    

4 kommenttia:

 1. Nätit kengät, ja korkokin näyttää mukavan maltilliselta�� Itse en ole vielä mitään popoja häihin löytänyt. Etsinnän tahtia pitäisi kyllä alkaa kiristämään.. Haluaisin maltilliset korot ja ehdottomana vaatimuksena on, että kengät ovat tosi hyvät jalassa. Jos näillä kriteereillä kengät löytyvät, en välttämättä varaudu ollenkaan toisilla kengillä. Mutta saa nähdä! ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jouduin kokeilemaan yllättävän monet ennen kuin nämä löytyivät. Kannattaa jatkaa etsimistä! Kakkoskengät on varalle, mutta avokkaat tuntuvat ainakin vielä niin hyviltä, että niillä voi hyvinkin jaksaa koko illan.

   Poista
 2. "valkoinen, nude tai hempeä vaaleanpunainen."

  Pakko kysyä, että luovuitko siis tuosta värikriteeristä, vai näenkö omiani, kun kengät näyttävät niin sinisiltä? :D Hienot ovat kyllä ja uskon, että ovat hyvät jalassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kengät ovat valkoiset, joten ei onneksi tarvinnut luopua väritoiveesta. ☺️

   Poista

Kiitos kommentistasi!