10. lokakuuta 2020

Morsiamen hemmottelu ennen häitä

Kävin pitkästä aikaa kuumakivihieronnassa. Puolentoistatunnin hieronta vei ajatukset mennessään ja pystyin keskittymään vain olemiseen. Hieronta oli mukavan rentouttava ja varsinkin palelijalle ihanan lämmin. Kuumakivihieronta tehdään nimensä mukaisesti lämpimillä kivillä hieroen ja siihen yhdistetään klassista hierontaa. Käynti vahvisti myös entisestään sitä, että hääviikolle varaan ehdottomasti jonkun rentouttavan hemmotteluhetken. Sopiva irtiotto viimeisten päivien hoidettavien asioiden ja tehtävien keskelle. 

Kuva: Gundula Vogel - Pixabay

Olen muutenkin miettinyt, mihin kaikkeen haluaisin panostaa itseni hemmottelussa ennen häitä, mikä kaikki olisi mahdollista ja mikä sitten järkevää. Hieronta olisi ihan paikallaan, mutta vaihtoehdoksi olen miettinyt myös kasvo- tai jalkahoitoa. Näissäkin hoidoissa tykkään eniten hieronnan osuudesta, joten siinä mielessä hieronta olisi järkevin. Pidän ihonhoitoa ja varsinkin kotihoitoa tärkeänä, mutta onhan se nyt ihanaa välillä antaa ammattilaisen tehdä ja itse vain nauttia lopputuloksesta. 

Valkoisen hääpuvun kanssa haluaisin jotain väriä ihoon. Suihkurusketuksessa en ole koskaan käynyt ja värin pysyminen tasaisena mietityttää. Itseruskettavia olen kokeillut, mutta ne vetävät ihoni helposti keltaiseksi ja näytän enemmänkin sairaalta kuin hyvinvoivan ruskettuneelta. Onneksi häämme on loppukesästä, joten aurinkosuojavoiteen turvin ruskettuminen pitäisi hoitua kuten muinakin kesinä. Myös sulhanen ruskettuu kesällä pihahommissa kuin itsestään. Näin myös näyttäisimme hääkuvissa suht samasta värikartasta olevilta. Täytyy vain huolehtia erityisen tarkasti siitä, ettei kumpikaan pääse palamaan.  

Kuva: Social Butterfly - Pixabay

Aion vielä tämän vuoden puolella kokeilla ripsien kestotaivutusta ja värjäystä. Saisi avattua katsetta ja luonnollista näyttävyyttä muutoinkin kuin vain yhdeksi päiväksi. Minulla on aiemmin ollut ripsipidennykset yhden kesän ajan. Pidin ripsipidennyksistä huollon jälkeen, mutta aina jo parissa kolmessa päivässä mieli muuttui. Viimeistään viikon jälkeen ärsytyskäyrä alkoi nousta, kun harjauksesta huolimatta pidennykset eivät menneet, kuten olisin halunnut. Sain helpotusta tuohon kesään ripsipidennyksillä, mutta myös ihan liikaa huonoja ripsiaamuja ja sen jälkeen ripsipidennyksiä en olekaan laittanut. Meikatessa taivutan ripset ennen ripsaria ja silloin saan ripset menemään juuri niin kuin haluan. 

Hääaamulle on varattuna meikkaus Kauneussalonki Zarahista. Koemeikki on myös ennen häitä. Toiveena on, että silmämeikkiin laitetaan esim. ripsitupsuja silmän ulkonurkkaan näyttävyyden lisäämiseksi, vaikka kestotaivutus olisi tehtynä. Kuitenkin lopputulos pysyisi hillittynä. Minulla on magneettiripsiä, mutta niillä en ole saanut sellaista luonnollista lopputulosta, vaikka magneettiripsirivejä on erimittaisia ja eri tuuheuksia. Minulle on myös aiemmin suositeltu, että parhaiten silmiini voisi toimia juuri kestotaivutuksen ja ripsitupsujen yhdistelmä. Kunhan kestotaivutuksen tekee tarpeeksi ajoissa tai vaihtoehtoisesti aavistuksen miedompana, että ripsitupsujen kiinnitys onnistuu.  

Kuva: Stefan089 - Pixabay

Ajattelin, että hääkynnet sairaanhoitajan työhön yhdistettynä eivät voisi tulla kuuloonkaan. Nyt uuden työn myötä voin haaveilla ja oikeasti suunnitella, millaiset kynnet haluaisin. Olen innostunut myös koristeluista. Minulla on aina ollut lyhyet kynnet ja suurimman osan ajasta ilman lakkaa. Viime aikoina en ole muistanut enää edes vapaille lakata kynsiä. Mutta silti haluaisin jotain huoliteltua ja hempeää hääpäivään. Itse tekemällä voisi säästää tässäkin, jos sopiva kynsilakka löytyy. Mutta olisihan kynsienlaitto ihana hemmotteluhetki. 

Kuva: Free-Photos - Pixabay
Käytkö hemmotteluhoidoissa ennen häitä? Mitä olet suunnitellut? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!