11. maaliskuuta 2021

Häämessut netissä kevät 2021 - häämessuvinkkejä

Kuva: Häämessut netissä

Kun ei vieläkään pääse häämessuille paikan päälle, onneksi häämessut tulevat kotiin.
 
Häämessut netissä 12.-17.3.2021

Häämessuhuumaan pääset tietokoneen tai älylaitteen avulla. 
Suurin osa messuohjelmasta on seurattavissa Häämessut netissä -ohjelmasivun kautta.  
IG LIVEihin pääset mukaan Instagramissa @haamessutnetissa tai voit katsoa tallenteen jälkikäteen IGTV:ssä.
Häämessut netissä on myös Facebookissa.


Kuusipäiväinen häämessuhuuma vaikuttaa niin lupaavalta. Uskon jälleen, että Häämessut netissä tuo kaivattua piristystä ja on juuri sitä, mitä tähän aikaan tarvitaan. Ohjelmaa on jälleen monipuolisesti ja valmiiden ohjelmien lisäksi on mahdollista osallistua liveihin Instagramin puolella. Kaivattua vuorovaikutusta hääsuunnittelun lomassa ja mahdollisuus kysyä alan ammattilaisilta.

Näytteilleasettajia on jälleen laaja kattaus mukana. Osastot avautuvat 12.3.2021 ja sen jälkeen tarjontaan on mahdollista uppoutua aina 17.3. asti. Näytteilleasettajien osastot ovat auki koko häämessujen ajan. Osallistu arvontoihin ja hyödynnä näytteilleasettajien messutarjouksia. Seuraa häämessuja reaaliajassa, osallistu liveihin tai oman aikataulun mukaan katso tallenteina jälkikäteen. Ota ilo irti häämessuista ja kerää vinkit talteen. 


LAUANTAI 13.3.

13:00 Kuohuviinitasting: Kuplivat juhlat

Kuohuviini- ja shampanjaetikettiä, käyttövinkkejä ja ammattilaisen suosituksia. Kuplivien maistelua unohtamatta. Asiantuntijana Viinisuosituksen Elina Turunen, jolta kuullaan myös neljä tärkeää vinkkiä kuohuviinien käyttöön häissä. Kuohuviinitastingissä mukana olevat juomat ja linkit tarkempiin tuotetietoihin löydät ohjelmasivulta  


14:00 Itsevarma morsian: Jokainen morsian on hääpuvussaan kaunis

Hääbloggaajat ja hääinstaajat Elli - Hashtag Häät, Hanna - Hääpäiväkirjat ja Sonja - Matchista morsian kävivät Jyväskylässä Wedding Garagen liikkeessä sovittamassa erilaisia ja erityylisiä hääpukuja. Lopuksi he valitsivat omat suosikkinsa. Wedding Garagen omistaja Maija Putkonen kannustaakin sovittamaan rohkeasti erilaisia hääpukuja. Oikeassa puvussa olo on täydellinen.

Suosittelen matkustamaan Jyväskylään ja käymään Wedding Garagessa upeiden hääpukujen ja ihanan työtiimin vuoksi. Maija Putkonen on ollut apuna ja tukenani oman hääpuvun etsinnässä, vaikka lopulta hääpuku löytyikin toisaalta. Hän on sydämellään morsiammia varten.  


14:30 Hääyö ja häämatka

Marski by Scandicin hotellijohtaja Jouko Puranen kertoo, miten varmistaa onnistunut ja mieleenpainuva hotellikokemus häämatkalle ja hääyöksi. Hänellä on viisi vinkkiä siihen, mitä kannattaa muistaa tehdessään hotellivarausta. Osallistu myös Marskin sviittiyön arvontaan. 


16:00 Häätarinoita: Videokertomuksia rakkaudentäyteisistä päivistä

Ihanaa, että häätarinat on tuotu Häät-lehdestä häämessuille videoiden muodossa. Häämessujen iltapäivänä kurkistetaan neljän hääparin rakkaudentäyteiseen päivän.  

Videokuvaajaa etsiessä ihastelin useita erilaisia, upeasti kuvattuja ja koostettuja häävideoita. Äänen ja liikkeen myötä videoista näkee vahvemmin tunnelman, tunteet, eleet ja ilmeet. Ja mitä ihania muistoja! Uskon, ett häidemme videokuvaus on edelleen loistopäätös. Omalla häävideolla on myös tunnearvoa.  


Kuva: Häämessut netissä

SUNNUNTAI 14.3.

13:00 Hääohjelma: Näin bookkaat livemusiikkia tai online-keikan häihin

Keikka paikan päällä vai online-keikkana. Tutustu, miten se tapahtuu varaamisesta maksamiseen suomalaisella Gixon-mobiilisovelluksella.

Rajoitukset eivät tunnu höllentyvän. Livebändin tai edes duon mahduttaminen hääväkimäärään helpottuu varaamalla keikka etänä. Mahdollisuus saada vaihtelevaa ohjelmaa hääpäivään ja musiikkihan luo tunnelmaa.


15:00 Viinit juhlassa: Häiden juomakaari

Parhaimmat vinkit viineihin sekä reseptit booleihin ja alkudrinkkeihin. Asiantuntijana Viinilinnan Asko Mäntymäki. Viinitastingissä mukana olevat juomat ja linkit tarkempiin tuotetietoihin löydät Häiden juomakaaren ohjelmasivulta.

Kuohuviinitastingin lisäksi viinitastingiä odotan myös innolla. Suunnittelun aikana olemme erilaisissa illanistujaisissa tai kokkaillessa maistelleet erilaisia viinejä ja kuohuvia, joten niistä alkaa olla jo vahvoja vaihtoehtoja hääpäivään. Kaikki vinkit häiden juomapuoleen ovat tervetulleita. 


16:00 Hääbloggaus: Aloita uusi rakas harrastus!

Hääbloggauksen aloittaminen, hääblogin ja -instan pitäminen, hääblogin hyviä ja huonoja puolia.  
Yhteishenkeä unohtamatta.

Hääbloggausesta kertovat Elli - Hashtag Häät, Hanna - Hääpäiväkirjat ja Mia - Kuparimorsian. 


Kuva: Häämessut netissä

VIIKONLOPUN LIVET, JOITA ET HALUA MISSATA

La 13.3. 12:00 IG LIVE & Q&A: Rehellisesti rahasta ja hääbudjetista

Raha ja budjetti mietityttää, mutta siitä ei välttämättä haluta puhua julkisesti. Häät kuitenkin ovat kustannus, johon jokainen hääpari säästää ja satsaa omalla tavallaan.

Elli - Hashtag Häät ja Sonja - Matchista Morsian juttelevat  kustannusten pihistyksistä ja panostuksista, häiden budjetista ja rahoituksesta. He myös vastailevat kysymyksiin häiden raha-asioihin liittyen. 
Vielä ehdit lähettää heille kysymyksesi Instagramin kautta tai kysyä liven aikana.


La 13.3. 17:00 IG LIVE: Sulhanen ja bestmanit yhdessä rivissä 

Millaisilla elementeillä luodaan ryhmäpukeutuminen? 
Kuinka sulhanen erottuu joukosta? Miten bestman pukeutuu?

Näihin saadaan vastauksia Räätälistudio BQ:n Sanna-Leena Linnalta.

 Häätiimin pukeutumista olemme jo vähän miettineet porukalla. Mitään liian rajattua tai meiltä hääparina saneltua emme halua. Yhdistäviä tekijöitä kaasoille ja bestmaneille on kuitenkin tulossa. Vaikka vieraat tietävät, keitä olemme, haluamme myös hääparina erottua eduksemme. 


Su 14.3. 12:30 IG LIVE: Perhejuristi neuvoo - Reilut säännöt rakkaudelle

Avioliiton vaikutukset talouteen. Avioehtosopimus ja keskinäinen testamentti.
 Mitä kannattaisi ottaa puheeksi puolison kanssa.
Asiantuntijana perhejuristi Katariina Kuusiluoma.


Su 14.3. 14:30 IG LIVE & Q&A: Kaasojen ja bestmanien tehtävät häissä

Miten kaasot ja bestmanit voivat nauttia hääpäivästä, mutta samalla varmistavat hääparin viihtyvyyden tärkeänä päivänä. Asiantuntijoina kertomassa ja kysymyksiin vastaamassa Helsinki Event Designerilta Asja ja Angela. 

Häätiimimme muodostuu kolmesta kaasosta ja kahdesta bestmanista. Häiden vastuualueet ovat vielä työn alla. Parhaillaan koostan listaa hoidettavista asioista. Ohjasten luovutus ja itse poissa pysyminen hääpäivänä ei tule olemaan itselleni helppoa. Hyvällä suunnittelulla haluan kuitenkin varmistaa, että tehtävät jakautuisivat häätiimille tasaisesti ja mielekkäästi. Jokaisella olisi mahdollisuus juhlia rennosti. 


Kuva: Häämessut netissä

Kuka ei malta enää odottaa Häämessut netissä -häämessuja?

Huomenna aukeaa näyteilleasettajien messuosastot, jolloin pääset tutustumaan tarjontaan.
Häämessuohjelmaa seuraamalla pysyt parhaiten kartalla, milloin viikonloppuna tapahtuu mitäkin.

Mitä odotat huomenna alkavilta häämessuilta eniten?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!