15. kesäkuuta 2021

Hääkutsut ovat matkalla

Vieraslistan päättäminen ja siinä pysyminen oli jälleen yksi haasteista hääsuunnittelun aikana. Menetin monet yöunet, kun painin vieraslistamme kanssa. Ihannetilanteessa olisimme voineet kutsua kaikki haluamamme vieraat eikä lasten tuloakaan olisi tarvinnut rajoittaa. Valitsimme juhlapaikkamme kaksi vuotta sitten sitä silmällä pitäen, että suuri vierasmäärämme mahtuu mukavasti paikalle. Ulkonakin on tilaa oleilla. 

Odotimme pitkään vallitsevan koronatilanteen muuttumista parempaan suositusten ja rajoitusten höllentyessä. Kesä lähestyi ja viimein uskalsimme tilata kutsut. Jouduimme rajaamaan vieraita aika rankastikin ja nyt on vain pitänyt totutella tähän päätökseen. Ei se kivalta tunnu vieläkään, mutta mieluummin rajaus näin ennen kutsujen lähetystä, kuin että joutuisimme soittamaan perään ja perumaan.

Täytyy myös kääntää ajatukset tilanteen positiivisiin puoliin. Nyt ehdimme paremmin jutella häävieraidemme kanssa hääpäivän aikana. Juhlapaikalla on entistä turvallisempaa, kun voi istua väljemmin ja turvavälejä mahtuu pitämään liikkuessa. Myös ulkona on mahdollista oleskella ja tarpeen tullen jopa ruokailla, jos haluaa vielä lisää omaa tilaa. 

Käsidesistä olikin aiemmin puhetta Instagramin storyn puolella. Meidänkään häämme eivät jää ilman käsidesipohdintaa ja käsidesin varaamista juhlapaikalle. Ajantasaista maskiohjeistusta vielä odotellaan. 


Hääkutsut saapuivat ja kesäkuun alkupuolella annoimme osan kutsuista nähdessä sekä osan veimme postilaatikoihin. Osan kutsuista luotimme Postin käsiin ja toivoimme parasta. Hääkutsut ovat matkalla ja varmaan kohtapuoliin ovat saapuneet kaikille perille. 

Ensimmäisiä ilmoittautumisia on jo tullut. Joka kerta olen innoissani ilmoittanut sulhasellekin, kun olen kuullut kutsun saapuneen perille tai joku vieraista on käynyt hääsivulla. Hääpäivä ei olekaan enää vain meidän kalenterissa, vaan mukana tulee olemaan muitakin. 
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!