22. tammikuuta 2019

Love me do Winter Fair 2019

Ihanat, upeat messut on nyt takanapäin ja kuvia on aivan mielettömästi. Häiden suunnitteluinnostuskin on taas ihan taivaissa. Tekisi mieli olla yhteydessä eri palveluntarjoajiin, vertailla tarjouksia ja tehdä varauksia. Mutta jälleen auttoi nukkua yön yli ja toisenkin todetakseni, ettei tässä ole vieläkään mihinkään kiire. Yksi sähköposti myös herätti, ettei kannata kiirehtiä, koska esim. kaikki eivät edes ota vielä häävuodellemme varauksia. Eli keskityn edelleen ihastelemaan kaikkea ja keräämään ideoita.

Tällaiset koristellut pikkuleivät, tahdoooon.
Tietty ulkoasu hääkakussa alkaa entistä enemmän selkiytyä.
Kuinka söpö Chictastic bakingin tekemä kakku.
Kakkujen ihastelun ja maistelun lisäksi hullaannuin jälleen kukista. Ei mikään yllätys. Kotona ei voi koskaan olla liikaa kukkia, joten häissäkin kukkia on varmasti. Messuilla oli mahdollista äänestää kauneinta morsiuskimppua. Oli todella kiva nähdä kukkaloisto ja värien yhdistely. Kimppuja oli pelkistetyistä valkoisista värien kirjon kautta ihan mustiin ruusuihin asti. Ei siis pelkoa, ettei juuri sitä unelmien kimppua löytyisi jokaiselle morsiammelle. 

Vaalea, vaaleanpunainen ja toisaalta värikkyys vetävät edelleen puoleensa.

Maison Helsinki, edelleen vahva vaihtoehto, jos kaikki kukka-asetelmat eivät olisikaan aitoja kukkia.
Kiertelin lauantaina häämessuja From Bennet to Bingley -hääblogin Siirin kanssa. Meillä oli oikein tehokas messupäivä, koska jututimme kunnolla eri palveluntarjoajia. Osallistuimme myös Script Creativen pitämään workshoppiin ja pääsimme opettelemaan kalligrafiaa. Musteen käyttö oli yllätävän helppoa, mutta kirjoitus vaatii aikaa ja hyviä hermoja. Workshopin aikana kuulimme tarinan, jossa yhden pariskunnan häihin läheinen oli kirjoittanut kutsut täysin kalligrafioiden ja yksi kutsu oli vienyt jopa kahdeksan tuntia. Kunnon panostusta ja omistautumista. Jotain pieniä yksityiskohtia, kuten paikkakortit tähän tyyliin voisikin kirjoittaa. Löysin myös vahvan vaihtoehdon vihkisormukseksi ja nyt vain ihastelen kuvia, että olisiko se siinä. Minut myös yllätettiin messuilla ihan täysin. Jututimme Kruuvaus-bändiä ja he halusivat esittää tulevan häätanssimme, jotta kuulisin heidän versionsa. Loppupäivä menikin ihan silmät sydäminä.Häämessuilla oli myös jälleen juhlakattauskilpailu. Kahdestatoista erilaisesta kattauksesta poimin omia suosikkejani. Jokaisessa pöydässä oli jotain, mikä vangitsi huomion, mutta täysin sellaisena kokonaisuutena ei ihan meitä. Yllätyin, kuinka tummille pöytäliinoille kootut kattaukset näyttivätkin yllättävän kivoilta.


Häät-lehtiPitopalvelu Misteli ja juhlapalvelu Iloveparty
Script Creative
Tommi's Kitchen
Vettä, sellofaania ja ruusunnuppuja maljakkoon, kiva yksityiskohta. KP Catering.
Ihana Kukkanen
Solmurusettiservetit pistivät hyvällä tavalla silmään. Jotain erilaista esillelaittoon. Mustion linna.
Aivan ihanat, näyttävät kukka-asetelmat. Siinä ja siinä, onko liikaa vai juuri sopivasti. Maison Helsinki.
Pastellivärejä ja leikkisyyttä. Hurmaava hattara.
Ihana idea paikkakortista. 
Meinasin vain piipahtaa katselemassa, mutta koko päivähän siellä meni, messuhumussa. Oli siis erittäin hyvä kierrellä jo lauantaina eikä jättää kaikkea hääblogimiittipäivälle. Onneksi häämessut olivat kaksipäiväiset. Kaksinverroin kaikkea ihanan inspiroivaa. Olitko Love me do -messuilla? Mitä tykkäsit? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!