27. tammikuuta 2019

Love me do Winter Fair hääblogimiitti

Niin paljon kuin odotin viime viikonlopun Love me do -häämessuja, odotin hääbloggaajien blogimiittiä. Hääblogiäänestyksessä en yltänyt kymmenen parhaimman joukkoon ja en yhtään ihmettele, koska kärkikymmenikkössä kaikki olivat pidempään bloganneita ja jokainen ansaitsi kyllä paikkansa. Yllätyin iloisesti, kun pääsin hääblogimiittiin mukaan. Oli tosi hienoa höpötellä häistä ja muutenkin nähdä pitkästä aikaa muita hääbloggaajia. Viimeksi nähtiin lokakuun häämessuilla, josta voit lukea täältä

Sunnuntai alkoi tuttuun tapaan Kiasmalta, josta noustiin Kovasen minibussin kyytiin. Oli erittäin hyvä, että saimme sähköpostilla tietää, ketä kaikkia kyytiin oli tulossa. Pääsimme ajoissa lähtemään, kun koko porukka oli kasassa. Kaapelitehtaalle päästyä meidät otti vastaan päivän emäntämme, viime kesän morsian ja Our Romanssi blogia kirjoittava Tina. Hän piti meistä ja aikataulusta erittäin hyvää huolta. Häämessujen aluksi kokoonnuimme All Walls Collectiven  pisteelle, jossa meistä otettiin ryhmäkuvia mielettömän fantasiakuvausseinän edessä. Ideaa vähän rouheammalle kuvausseinälle esim. häiden photoboothiin ja muihin isompiin ja pienempiin juhliin. Tämän jälkeen pääsimme KP Cateringin valmistamalle brunssille. Pöydän ääressä olisi voinut istua vaikka koko päivän, koska puheesta ei meinannut tulla loppua ja tarjottavat olivat niin hyviä. 

From Bennet to Bingley blogin Siirin ja Bride & co blogin Annan kanssa.
Kuva: All Walls Collective.
Aasialainen menu: Saganaki-salaattia, Som Tam -papaijasalaattia, jättikatkarapuja Hoi Sin -kastikkeessa, Teriyaki kanavartaita, grillattua tofua valkosipuli-seesamikastikkeessa, paahdettuja kasviksia sweet chili -kastikkeessa ja paistettuja nuudeleita.
Jälkkärinä chilimarinoituja hedelmiä ja kookosmoussea. 
Osallistuimme Miraquen pitämään workshoppiin, jossa ohjattiin magneettiripsien käyttöä. Kuten kerroin jo aiemmassa postauksessa, liimattavien tekoripsien kanssa olen aivan käsi. Siksi magneeteilla kiinnitettävät ripset kiinnostivat erittäin paljon. Saimme ohjeita ripsien kiinnitykseen, poistoon ja huoltamiseen. Sain myös Miraquen messupisteellä opastusta koko ripsirivin magneettiripsien laittoon ja kotiutin volume 232 ripset. Sen kerran kun laitan tekoripset, haluan, että ne ovat koko silmän mitalla. Kotiin päästyä Teme yllätyksekseni huomasikin heti ripseni ja sanoi, ettei näytä aidolta. No hei, ei tekoripset näytäkään omilta ripsiltä. Tykkään siitä, että ne näyttävät ripsipidennyksiltä, jotka ovat aina ojennuksessa. Minulla oli joitain vuosia sitten ripsipidennykset, mutta ne pysyivät omaan makuun hyvänä ehkä viikon verran. Ja töissä voin käyttää pelkkää ripsaria, joten on kiva, että näillä magneettiripsillä saa helposti näyttävyyttä, kun haluaa laittautua enemmän. Olen nyt tällä viikolla käyttänyt ripsiä muutamia kertoja. Eilen myös ääriolosuhteissa lumisateessa ja ripset pysyivät koko päivän paikallaan. Vaikka laittaminen vie vielä kymmenisen minuuttia, että olen tyytyväinen, käytetty aika on sen arvoista. 
  

Mitä olisikaan häämessut ilman häämuotinäytöksiä. Meille oli varatut paikat kotimaiseen ja kansainväliseen näytökseen päivän aikana. Hääpuvut olivat ihania, mikä ei liene yllätys. Tänä vuonna miestenkin pukeutuminen oli edustettuna lavalla. Postaan hääpuvuista myöhemmin lisää ihan omanaan.


Häämessujen loppupuolella oli vuorossa vielä hääblogiäänestyksen tulosten julkistaminen. Kunniakirjan sai Bridelisa blogin Elisa hääbloggaajien yhteisöllisyyden edistämisestä. Median ja meidän hääbloggaajien suosikki oli Kristan kirjoittama Kristallihäät. Vuoden hääblogi 2019 palkittiin Mon Rêve d'Amour blogin Sarah. Hänen reaktionsa voittoon oli hellyyttävä. Hän oli sanonut jo aamulla minibussissa, ettei häntä jännitä ilta yhtään, koska ei jotenkin usko voittavansa. Ja kuinkas sitten kävikään, aivan upeaa. Ennen kotiinlähtöä saimme mukaamme lahjakassit, jotka sisälsivät ylitsevuotavasti kaikkea kivaa häihin ja valmistautumiseen liittyvää. Kiitos paljon Love me do:lle ja kaikille yhteistyökumppaneille.


Hurjasti onnea kaikille voittajille!
Puhelimella kuvattu: Valo Films.Blogimiitissä mukana olleet blogit:
Bride & co
Bridelisa
Enää ei voi vaihtaa
From Bennet to Bingley
Future Mrs. W
Hulluna häihin
Häähumussa
Ida's daydream
Jotain keltaista
Mon Rêve d'Amour
Rakkaudella, Rea
Tahdon sanoa tahdon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!